Αναγνώστες

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

Ωμοφαγικα σουτζουκακια ωμοφαγια raw


Φιλοι μου για σημερα τα βραδυνο μενου ειχε ωμοφαγικα σουτζουκαια τα οποια εγιναν απο μουλιασμενο σταρι με διαφορα μπαχαρικα και λαχανικα τα οποια μπηκαν στον αφυγραντη για τρεις ωρες. Παιδια σας μιλαω ειλικρινα ο αφυγρανης ειναι μεγαλο πραγμα. Ειναι πολυ κοντα στα παλια μαγειρεμενα φαγητα. Απορω γιατι δυο χρονια που ασχολουμε με την ωμοφαγια δεν τον αγοραζα.  Και φυσικα η συνταγη αψογη απο τα χερακια της Μαριας... Καλο βραδυ

5 σχόλια:

  1. Καλησπέρα.
    Η συνταγή βρίσκεται κάπου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα.
    Η συνταγή βρίσκεται κάπου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπερα φιλε μου. Η συνταγη εχει ως εξης
    Μια κουπα μουλιασμενο σταρι σε χλιαρο νερο για τρεις ωρες που μετα θα το στραγγισεις καλα. Δυο τρεις κουταλιες σουπας πιτουρο βρωμης ενα μετριο κρεμυδι, μια σκελιδα σκορδο,κυμινο πιπερι καγιεν και καπνιστη παπρικα, αλατι τα μπαχαρικα με μετρο γιατι αναδυουν πολυ εντονα αρωματα. Υα βαζεις ολα στο μουλτι και τα κανεις μοα ζυμη. Στη ζημη αυτη προσθετεις λιγο ψιλοκομμενο μαιντανο τα πλαθεις σε σουτζουκακια εχοντας λαδωσει τα χερια σου και τα βαζεις στον αφηγραντη για τρεις ωρες. Τωρα αν θες και ωμοφαγικη σοσ βαζεις στο μπλεντερ νοματα ωριμη ελαιολαδο αλατι πιπερι και πιπερι κοκκινο γλυκο.και σζιν ...βζιν....βζιν...πειραματισου λιγο στη σοσ αναλογα με την προτιμηση σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε μου φαίνονται πολυ νόστιμα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή